Je eigen webshop starten, maar je weet niet wat je daarvoor nodig hebt of hoe je er mee moet beginnen?

Volg een online opleiding en leer hoe je je eigen webshop start.

Alles wat je nodig hebt om zelf binnen een handvol dagen je eigen webshop te starten zonder enige technische kennis of ervaring en dat met weinig tot zelfs géén budget én daarmee een paar €100, paar €1000, tot €10.000 per maand (en meer) kan gaan verdienen.

5/5

Exclusief startersaanbod

Krijg tijdelijk alles voor slechts €297 €47!

Veilige betaling & Niet tevreden, geld terug garantie

Opgelet! Dit aanbod verloopt na:

Dagen
uren
minuten
seconden
Ons tijdelijk aanbod is voor jou gereserveerd, bestel hem nu en klik op 'Start Vandaag'!

Van 0 naar een eigen succesvolle webshop

Van niets naar €30,000 per maand met een eigen webshop

Mijn naam is Glenn Stijlemans, online ondernemer en eigenaar van twee eigen webshops, alsook twee online marketing en diensten-bedrijven. Sinds 2019 leer ik anderen hoe zij zelf hun eigen webshop kunnen starten, gewoon van thuis uit, ook naast hun huidige baan en dat zonder enige technische kennis, ervaring en met geen of weinig budget.

In 2019 startte ik met een pak interesse, maar geen idee waar en hoe ik moest beginnen mijn eerste eigen webshop, thuis aan de keukentafel, zonder enige voorgaande ervaring of kennis webshops. Met die webshop draaide in een mum van tijd €30,000 per maand, ik leerde mijn neef en beste vriend (Jorn en Lars) om hetzelfde te doen. Hun webshop stond binnen 10 dagen op gemiddeld €10,000 per dag. Sindsdien hebben we al meer dan 870 anderen geholpen om hun eigen, succesvolle webshop te starten.

Ikzelf heb meer dan 250 bestaande webshops één op één geholpen om van een handvol bestellingen per week naar tientallen bestellingen per dag te evolueren. Daarnaast heeft één van de webshops waarbij we zeer nauw bij zijn betrokken in de eerste helft van 2022 meer dan €500,000 gedraaid. In totaal hebben 14 personen hun gewone baan opgezegd dankzij het starten van hun eigen webshop via onze methodes, tientallen anderen verdienen naast hun gewone job een paar honderd tot duizenden euro’s per maand bij.

Gestart uit interesse voor webshops…

ECOMLAB is dé plaats waar we alles delen wat we weten over webshops en anderen aanleren hoe ze hetzelfde kunnen bereiken dan.

We hebben een kantoor in Aalst (Oost-Vlaanderen) en staan zelf elke dag met onze ‘voeten in de praktijk’ door zelf eigen webshops uit te bouwen en zo anderen te begeleiden om hetzelfde te doen.

Het ironische? Toen ik begon had ik buiten een pak interesse voor webshops en eCommerce zelf géén enkele ervaring, technische kennis of laat staan een groot budget. Beter nog… Mijn eerste eigen webshop ben ik begin 2019 gestart met €0,00 eigen startkapitaal en heb ik vanaf de grond uitgebouwd met één vaste formule die ik nu, anno 2022 nog steeds gebruik.

Wil je onze formule 1 op 1 overnemen?

Na meer dan 4 jaar e-commerce kan ik jou exact vertellen WAT er werkt voor webshops, HOE het werkt en WAAROM het werkt.

Volg een online opleiding en leer hoe je je eigen webshop start.

Dit is wat anderen zeggen over dit programma

Dirk
Dirk
Lees verder
"Hallo Glenn, de opleiding zit heel goed in elkaar en is zeer klaar en duidelijk. Men komt belangrijke zaken tegen die andere opleidingen van het bouwen van een webshop niet vermelden."
Rita
Rita
Lees verder
"Het wordt klaar en helder uitgelegd hoe en wat, de max!"
Annelies
Annelies
Lees verder
"Ik vind de lessen zeer helder en duidelijk uitgelegd dus deze investering was het voor mij zeker al waard."
Matthias A.
Matthias A.
Lees verder
Goedemiddag Glenn Ik ben sinds vandaag gestart met de opleiding en heb het eerst hoofdtuk “fundamenten” net uit. Voorlopig is het voor mij allemaal zeer duidelijk en zeer interessant om te volgen. Uw video’s zijn echt mooi en goed uitgelegd om te volgen. Alvast bedankt voor uw opvolging
Vorige
Volgende

De Webshop KickStarter

De afgelopen jaren hebben we ons volledig toegelegd op het opbouwen van succesvolle webshops, na al die jaren hebben we een succesvolle formule gebouwd die jou moeiteloos kan overnemen om jouw eigen webshop te bouwen en dat binnen een handvol dagen, zonder enige (technische) kennis of ervaring en dat met weinig (of tot zelfs geen) budget.

Deze formule hebben we omgezet in de webshop kickstarter, deze kan je meteen ontvangen. 

Volg een online opleiding en leer hoe je je eigen webshop start.

Module 1

Fundamenten: een eigen webshop zonder technische kennis, tijd en budget

Module 2

Start je eigen webshop: wat heb je nodig om je eigen webshop te starten?

Module 3

Een extra module om sneller, meer resultaat te behalen

Veelgestelde vragen

Van zodra je je hebt aangemeld, zal je worden doorgestuurd naar een pagina met daar de stap-voor-stap instructies. Je kan al het materiaal ieder moment van de dag en op eender welk apparaat bekijken (met een internetverbinding).

We begrijpen dat er heel wat gratis informatie op het internet te vinden is. In werkelijkheid, hebben we zelf honderden uren gespendeerd met het kijken van Youtube video’s toen we net van start gingen.

Toch wouden we dat we DIT soort informatie uit het programma hadden toen we van start gingen om ons alle antwoorden op onze vragen te geven in plaats van zoveel tijd te spenderen om deze te zoeken.

Daarnaast, de meeste van de video’s op Youtube tonen je te rauwe concepten en ideeën, terwijl dit online programma je de precieze technieken en methodes leert om succesvol te zijn.

Niet alleen dat, je krijgt ook talloze nooit eerder getoonde strategieën die we zelf hebben ontwikkeld. Alles dat voor slechts €47 is ongezien.

We hebben een extreem hoge tevredenheidsgraad met al onze producten en diensten. We weten dat wat we delen, werkt! In onze programma’s krijg je toegang tot alle technieken en strategieën die we ook zelf gebruiken voor onze eigen webshop(s) en die van onze klanten.

Heb je echter het gevoel dat het niet is waar je naar zocht? Dan ben je beschermd door onze 360° garantie, stuur je eenvoudig een mailtje naar hello@ecomlab.be met de melding dat je je investering terug wil en dan maken we dat snel in orde.

Absoluut! Het programma is specifiek gemaakt voor degenen die graag hun eigen webshop willen starten en dat binnen een handvol dagen, ook zonder enige technische kennis of ervaring en dat met weinig tot zelfs geen budget en daarmee een paar honderd tot €10,000 per maand (en meer) kan gaan verdienen…

We weten dat hoe sneller je wat je in dit programma leert begint toe te passen, hoe sneller je resultaten kan verwachten.

Je volgt deze opleiding op je eigen tempo online. Het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Starten met deze opleiding kun je steeds doen, er is geen vaste startdatum. 

Na bestelling kun je lid worden van de Facebookgroep met andere leden van deze opleiding. In die groep kun je al je vragen stellen die worden beantwoord door een eCommerce expert.

Case study

“€57,000/maand dankzij deze opleiding?”

Één van dé grootste succesverhalen uit de ECOMLAB-familie is toch wel die van Levi.

Hij kwam met een grote interesse bij ons terecht en wou dolgraag zijn eigen, succesvolle webshop starten. Alleen had hij totaal geen idee waar hij moest starten en wat hij precies nodig had. Na het volgen van de Webshop KickStarter wist hij precies hoe hij met weinig tot geen budget zijn eerste, eigen, succesvolle webshop kon starten.

Met de kennis die hij had opgedaan, ging hij aan de slag.

Het resultaat? Op het einde van de eerste maand had hij met zijn webshop maar liefst €7,000 verdiend. Het einde van de tweede maand net geen €25,000 en een paar dagen voor het einde van zijn derde maand stond hij op €57,000. Om maar te zeggen hoe hard je leven kan veranderen wanneer je één bepaalde actie durft te nemen en de stap durft te zetten.

5/5

Exclusief startersaanbod

Krijg alles voor slechts €297 €47!

Veilige betaling & Niet tevreden, geld terug garantie

Opgelet! Dit aanbod verloopt na:

Dagen
uren
minuten
seconden
Ons tijdelijk aanbod is voor jou gereserveerd, bestel hem nu en klik op 'Start Vandaag'!

Doe mee met meer dan 700 anderen om je eigen webshop te starten

Heb je echter nog vragen over deze opleiding?